NIDAROS PROFIL AS

Nidaros Profil AS er en ledende leverandør av firmagaver og profileringsartikler, og har over 30 års erfaring innen profilreklame og service. Vi har dermed bygd opp et solid og bredt nettverk av leverandører i Norge, Europa og Østen, og kan skaffe det meste av produkter. Vi holder til i hjertet av Trondheim, men leverer til langt utenfor byens og Norges grenser.

Vi er både kreative og leveringsdyktige, og har en mengde kjente merkevarer i vår produktportefølje. Vår kundekrets krever at utvalget av produkter er nokså forskjellig, og vi har derfor et stort spekter av profileringsartikler utstilt i vårt showroom.

Nidaros Profil er også en del av New Wave Profile.Kundens behov

Det er viktig for oss å alltid stille med det kunden har behov for, og vi jobber derfor kontinuerlig med å finne innovative og spennende produkter og produktsammensetninger. Vi har stort fokus på design, trender og brukeropplevelse, samtidig som vi jobber med økt miljøbevissthet. Flere av våre profileringsartikler og strøartikler produseres derfor av resirkulert materiale. Profilerings- og reklameartikkelbransjen har de siste årene blitt mer fokusert på gode produkter og høy kvalitet, heller enn lav kvalitet og høy kvantitet. Det er derfor nå stort fokus på samarbeid med gode merkevarer, samt flere bruksartikler, heller enn pynteartikler.

Uansett hva kunden trenger, om det er t-skjorter med trykk, giveaways eller firmagaver til sesong eller arrangementer, jobber vi godt sammen med kundene for å finne produkter skreddersydd for dem. Det handler ikke bare om å levere varer, men om å sammen med våre kunder finne de rette produktene.SKANDINAVIAS STØRSTE PROFILGRUPPERING

New Wave Profile er en gruppering med over 23 selvstendige bedrifter i Norge og ytterligere 130 i resten av Norden. Grupperingen består av uavhengige profileringsselskaper som etablerte samarbeid med hovedleverandøren New Wave Group allerede i 1998. New Wave Group er et svensk børsnotert selskap med sterk fokus på profilering og med en meget sterk varemerkeportefølje. Sammen jobber vi for å skape attraktiv og effektiv profilering for de nordiske selskapene.